|  
              
               Mjesto 
                održavanja: IJK - Velika predavaonica (dvorana 118), Put Duilova 
                11, Split  
               
                Početak: 
                  09:00 
                Teme 
                  seminara: 
                
                  - KOJE 
                    ENOLOŠKE MOGUĆNOSTI POSTOJE ZA REDUCIRANJE SO2 U 
                    PROIZVODNJI VINA (35 min)
 
                  - KISIK 
                    I BIJELO VINO - UTJECAJI OD TRETIRANJA MOŠTA DO KRAJA ALKOHOLNOG 
                    VRENJA (25 min)
 
                  - EATON 
                    NOVITETI (15 min)
 
                  - VINSKI 
                    STILOVI: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON (15 min)
 
                  - MIKROSKOPSKI 
                    PRAKTIKUM
 
                  - VJEŽBA 
                    MIKROSKOPOM - MIKROORGANIZMI VINA: kvasci, baktrerije mliječnih 
                    kiselina (180 min) 
 
                 
                Predavač: 
                  Dr. Ilona Schneider, Eaton Technologies GmbH, Njemačka  
                 
                 Program: 
                
                  - Početak 
                    okupljanja: 09:00 
 
                  - Početak 
                    seminara: 09:30 
 
                  - Pauza 
                    za kavu: 11:00 - 11:15 
 
                  - Nastavak 
                    seminara i diskusija: 11:15 - 13:45 
 
                  - Ručak: 
                    14:00  
 
                 
                Nazočnost 
                  na radionici samo uz prethodnu registraciju. 
                 
                  
                  |