Obrazovna djelatnost
početak o institutu djelatnici projekti usluge događanja

Pored istraživačke aktivnosti, Institut sudjeluje u izvođenju Studija mediteranske poljoprivrede. Studij je ustrojen je kao međusveučilišni preddiplomski studij u čijem izvođenju sudjeluju nastavnici Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu i Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša u Splitu. Studij je izrađen u skladu sa smjernicama Bolonjske deklaracije. Po svojoj strukturi (trogodišnji ciklus i ECTS bodovni sustav) prilagođen je drugim studijima unutar područja biotehničkih znanosti.

Težište studija počiva na specifičnim potrebama poljoprivredne proizvodnje u agroekološkim uvjetima mediteranskog dijela Hrvatske, ponajprije u hortikulturi (vinogradarstvo, voćarstvo - maslinarstvo, povrćarstvo, cvjećarstvo, aromatično bilje).

Završetkom studija stječe se akademski naziv Sveučilišni prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka mediteranske poljoprivrede (univ.bacc.ing.agr.).


Povijest Instituta

Opći podaci

Organizacija

Djelatnici

Dokumenti

Financijski dokumenti

Znanstvena i stručna djelatnost

Obrazovna djelatnost

Kontakt

Katalog informacija

Zaštita osobnih podataka

Izjava o pristupačnosti

Unutarnje prijavljivanje nepravilnosti

Zaštita dostojanstva zaposlenika
 
sva prava pridržana ©2004-2022 Institut za jadranske kulture i melioraciju krša naslovnica     mail    vrh english version